1. Atletický galavečer

1. Atletický galavečer je minulostí. Vy, kteří jste se zúčastnili, víte, jaký byl. Vy, kteří jste se nezúčastnili, litujte a těšte se na příští rok.
Na pódiu se kromě zpěvu hodně děkovalo a gratulovalo. Děkovalo se městu Bílina za skvělou podporu, kterou poskytuje našemu klubu. Děkovalo se paní starostce atletce Mgr. Zuzaně Schwarz Bařtipánové a paní místostarostce Ing. Marcele Dvořákové za to, že přijaly pozvání. A gratulace? Gratulovalo se především našim nejlepším atletům od přípravky přes žactvo, dorost, juniory až po veterány. Gratulovalo se také trenérům, kteří své svěřence honí po stadionu, abychom se pak mohli chlubit tím, že máme juniorského mistra republiky v desetiboji nebo, že se ti nejmenší těší na to, až zase zítra půjdou na trénink. Všichni si odnesli moc pěkné plakety, které nám věnoval náš přední dodavatel – manželé Sichrovští a jejich firma vyberpohar.eu. Děkujeme!
Mimo gratulace a děkování se tančilo, popíjelo, povídalo a diskutovalo. Kuly se plány na začínající halovou sezonu a na příští atletický rok.
Tak tedy skokem nebo trojskokem do další sezony.

Fotografie naleznete ZDE.