Nejúspěšnější ligoví borci

Čím více se blíží konec roku, tím více se přibližuje i vydání letošní klubové ročenky. Jednou z její kapitol jsou i TOP 24  sestavy ligových družstev. Na úvodním obrázku vidíte dva závodníky Káťu Žofkovou a Martina Sýkoru. Káťa vede hypotetickou ligovou sestavu žen se ziskem 1007 bodů z pouhých sedmi ligových kol. Nebezpečně se jí začíná přibližovat Vendy Žitná, která si letošním ziskem 119,75 bodu udělala výbornou pozici k útoku na první místo. V kategorii mužů zatím zcela bezpečné vede Martin Sýkora se ziskem 920,75 bodu z 22 dvou ligových kol. Druhý Libor Bařtipán se možnosti zaútočit na první pozici letos vzdal, protože hostoval za SC Start Karlovy Vary. Není ovšem všem sezónám konec. To platí jak U Libora, Tak u Martina.
Zajímavé jsou i počty účastníků ligových soutěží. Muži 232 a ženy 149. Zde jsou započítáni i hostující závodníci z jiných klubů, kteří nám v lize pomáhali a pomáhají.
Nebudu zde vyjmenovávat všechny závodníky, ZDE i stáhněte exelovskou tabulku a můžete se podívat, jak jste bodovali. Mladí si zde mohou stanovit cíle, koho porazit a kam se posunout. Družstva jsou do ligy na příští rok přihlášená. Co tedy zbývá? Trénoval, trénovat, trénovat a pak prodat formu na závodech, nejlépe v ligových kolech.