Soustředění Benecko – kompletní informace

Termín: 27. 7. – 3. 8.2019

Odjezd autobusů: 27. 7. z Bíliny v 8:00 z parkoviště u Alberta (sraz 7:30), z Teplic v 8:30 z parkoviště u Opela (sraz 8:00)

Předpokládaný příjezd: 3. 8. ve 13:00 (ŐMV v Teplicích, Albert v Bílině)

Vybavení:

– vyplněnou bezinfekčnost, plnou moc k zastoupení u ošetření, GDPR (ke stažení zde)

– zdravotní karta (ke stažení zde) a zdravotní posudek (ke stažení zde)

– kartička pojištěnce (stačí kopie)

Pokud máte zdravotní posudek z jiných akcí (tábor, ŠvP, apod.) nebo pokud máte kopii zdravotního posudku z každoroční sportovní prohlídky, která je v našem klubu povinná, nemusíte znovu chodit k doktorovi. Posudek však nesmí být starší dvou let. Pokud jste letos ještě neabsolvovali každoroční sportovní prohlídku a stihnete ji vyběhat před soustředěním, jedná se o ideální stav, kdy „zabijete dvě mouchy jednou ranou“. Posudek je ke stažení zde. Seznam atletů, kteří mají platnou lékařskou prohlídku bude k nahlédnutí u paní Slezákové.

– Pokud vaše dítě v autobuse zvrací, podejte mu včas Kinedryl

– Léky potřebné k pravidelnému užívání označte prosím jménem a přesným dávkováním. Nejlépe, aby bylo vše např. v deskách, nebo sáčku.

– Kapesné a mobilní telefony lze uschovat u některého z trenérů, nebo zdravotnice a bude dítěti pokaždé na požádání vydán/o. Pokud nebudete požadovat uschování, nenese AK Bílina žádnou zodpovědnost. Mladším dětem mobily nedoporučujeme, zbytečně nervují maminky 🙂 a vy si můžete kdykoli od rána do večera zavolat na tel. trenéra, nebo na tel. pí. Slezákové 607 934 473

– oblečení na všechny druhy počasí, budeme v nadmořské výšce 700 – 1200 m.n.m, nepromokavou bundu, pláštěnku, boty na výlety po horách, 2 x sportovní obuv, pantofle (budeme na hotelu), ponožky, spodní prádlo, hygienické potřeby, plavky, čepice, opalovací krém, repelent, dlouhé elasťáky (pokud máte), tepláky, kraťasy, společenské hry, lahev na pití, oblečení doporučujeme podepsat (zejména klubové)

– Soustředění začínáme oběděm, takže nemusíte dětem dávat hodně velkou svačinu.

Adresa k zaslání korespondence (někam do rohu s poznámkou AK Bílina):

Hotel Alfonska, Štěpanická Lhota 7, 514 01 Benecko

V případě dotazů volejte paní Slezákovou (607 934 473)