Řádili jsme v pražské nafukovače.

34 závodníků a 71 startů to je účast našeho klubu na Krajských přeborech dospělých v Praze na Strahově. Tímto počtem závodníků jsme byli nejpočetnější výpravou z krajských i mimo krajských klubů. Bylo to poznat už ráno, když jsme se skládali do autobusu. Opravdu jen tak tak.
Úspěšnost na závodech hodnotíme podle medailí, ne podle počtu závodníků. 3 první, 5 druhých a 6 třetích míst. To je naše bilance.
První zlato získal Antonín Janetka v běhu na 800 m. V taktickém závodu dosáhl výkonu 2:01.51. Nutno ještě dodat, že v sobotu se Tonda zúčastnil prestižního mítinku ve Vídni, kde dělal vodiče též v běhu na 800 m. Druhé běžecké zlato přidal Maxmilian Krčmář v závodě na 1500 m. Od začátku závodu nepustil soupeře k žádné aktivitě a výkonem 4:23.09 si vylepšil své halové maximum. Třetí zlatou přidala všestranná Klára Francouzová ve skoku o tyči. Zde překonala laťku ve výši 2.20 m.
Druhá místa vybojovali Jan LepeškaKlára FrancouzováLibor Bařtipán a Ema Sebránková. Klára si mimo tyče ověřila svou formu nad překážkami a bylo z toho stříbro. Honza se proskočil v dálce a o tyči a stříbrné medaile mu slušely. Veterán Libor Bařtipán prohrál pouze s Vratislavem Bejčkem z AC Ústí n.L., který je o 18 let mladší. Jeho výkon 13.86 m. Poslední stříbrnou medaili získala Ema Sebránková ve skoku o tyči. Zdolala 2.20 m stejně jako vítězka jenže prohrála  na pokusy.
Tři bronzy vybojovala Kamila Frontzová. Na šedesátce její výkon 7.88 s nestačil na dvě chomutovské závodnice. V kouli výkon 10.03 je jejím osobním rekordem. Ve výšce byla třetí na pokusy před ústeckou Majdou Řehákovou výkonem 160 cm. Marek Pícha přidal třetí bronz výkonem 54.38 s, který je jeho osobním halovým rekordem. Čtvrtý bronz přidala Adéla Civínová výkonem 2:22.05. Adéla se vrací po téměř roční pauze na ovály a do terénu a k osobnímu halovému maximu jí chyběla jen jedna sekunda. Šestou bronzovou medaili vybojoval Vítězslav Schüssmann ve skoku o tyči. Také on si vylepšil halové maximum a vyrovnal i absolutní osobní rekord 3.10 m.
Škoda, že medaile nedostávaly juniorské a dorostenecké kategorie ve svých vložených disciplínách. Byli bychom ještě o jednu zlatou a jednu stříbrnou medaili bohatší. Jan Lepeška vyhrál juniorské překážky v čase 8.69 s a v juniorské kouli obsadil druhé místo výkonem13.44 m.
Ostatní závodníci sice medaile nezískali, ale spousta osobních rekordů dává naději do letní sezony na dobé umístění v ligových soutěžích.