Děčínská radost

22 osobních rekordů a 4 sezónní maxima, taková je bilance žáků a žákyň ve třetím kole KPD staršího žactva. Opět nás bylo na stadionu vidět. Žactvo v poprázdninovém a posledním kole KPD předvedlo další bojovný výkon. Chlapci opět suverénně zvítězili a dívky se umístily na čtvrtém místě. Takové je i celkové pořadí v krajském přeboru. Pro chlapce to znamená postup na Mistrovství Čech družstev starších žáků a starších žákyň – skupina B v Novém Městě nad Metují. Je to příležitost závodit s kvalitními soupeři a k dalšímu vylepšení osobních maxim.
Oporou družstva žáků byl stálice Denis Cipriján (22 bodů), kterému se po nemoci vrací forma a lepšící se Milan Holcr (19 bodů). Mezi dívkami zazářila Rozálie Klečková (17,5 bodu). výbornému výsledku nám pomohli i hostující závodníci z Duchcova. A právě oni se stali nejlépe bodujícími závodníky ve třetím kole. Matěj Nos – 28 bodů a Nela Hrdličková také 28 bodů.
Děkujeme všem závodníkům za výbornou reprezentaci klubu. Poděkování za skvělé vedení zaslouží i trenér a vedoucí Zdeněk Bažant.
 

Výsledky:

Foto: